zondag 27 september 2015

OPEN VAN BRABANT 2015

Ranking U18
We begonnen deze gevulde dag met de U18, waarvoor dit tornooi meetelde voor de ranking. We speelden in een Braziliaans systeem en bijna al onze judoka's geraakten vlotjes uit hun poules, waardoor ze bij de beste van hun reeks horen. Maar dan begint het zware werk. Celine Dejaegere verliest haar match in de halve finale met een heel jammerlijke hansokumake. (Eentje waar zij niet kan aan doen, maar jammer genoeg niet mag in het judo) spijtig voor Celine want medaille zat er zeker in! Emma Houttekiet behaalt een mooie derde plaats! En Miguel Verfaillie (na precies 1jaar out) vecht zich heel knap tot in de finale. Daar is hij (nu nog) een maatje te klein en wordt zo 2de! Super gedaan! Onze andere U18 slagen er niet in om een medaille te grijpen.
Onze dames U18 : Emma Houttekiet, Celine Dejaegere,
Phaedra Beggia en coach Donaat Vandeburie
Heren U18 : Jenthe Mommerency, Jason Goeminne,
Miguel Verfaillie, Michiel Naert en coach Donaat Vandeburie

U15.

Daarna start het tornooi voor de U15 in een klassiek piramidesysteem met dubbele herkansing. Voor hen was het geen ranking maar toch vochten ze er weer meer dan 100% voor. Jarne Duyck wint tegen de Belgisch kampioen en wordt eerste. Alois Ingelbert gooit er netjes een Nederlander en een Est uit en wordt ook eerste. Cedric Dejaegere verliest voor derde tegen de Belgische kampioen.

U21+.

Bij u21+ deed enkel Renaud Vandeburie mee als voorbereiding van de kampioenschappen. Eerste kamp verliest hij tegen latere winnaar. Daarna wint hij drie kampen op rij en wordt zo 3de.

PROFICIAT aan iedereen! Op naar het volgend tornooi!
U15 : Jarne Duyck, Cedric Dejaegere, 
Aloïs Ingelbert en coach Renaud 
Vandeburie die zelf ook vocht bij de U21+


Geen opmerkingen:

Een reactie posten