maandag 22 februari 2016

Gemengd ploegentornooi Hooglede

Dit weekend was er het gemengd ploegentornooi, georganiseerd door de club 'Jenos Kwai' van Hooglede. Dit is een uniek concept waar clubs 4 meisjes en 5 jongens kunnen opstellen in 1 ploeg. Een unieke kans om eens als ploeg te kunnen aantreden ipv individueel.

Zaterdagvoormiddag waren de U13 aan de beurt, voor JC Kawaishi waren dit Agnes en Tess voor de meisjes en Wesley, Jeroen, Mathis, Niels en Thomas voor de jongens. Ze hebben super gevochten en zijn uiteindelijk 3e geworden met de ploeg

In de namiddag waren de U15 aan de beurt. Voor deze leeftijdscategorie was er weinig opkomst, maar in samenspraak met JC Jenos Kwai, hebben ze dit toch laten doorgaan. Onze ploeg heeft dan in een 'best of three' gewonnen tegen tegen JC Jenos Kwai. Het was spannend, want telkens met het kleinste verschil gewonnen (5-4). In onze ploeg streden Phebe Delaere en Noor Vandamme voor de meisjes en Jarne Duyck, Cedric Dejaeghere, Alexander Beggia, Ward Houthoofd, Bo Delbecque, Sven Vandekerckhove en Tom Vanneste.
Super gedaan.

Zondag was het aan de U18+. Opnieuw uniek. In deze ploeg traden aan : Sharon Vandenbulcke, Celine Dejaeghere, Phaedra Beggia en Emma Houttekiet voor de meisjes en Aloïs Ingelbert, Michiel Naert, Jonas Vandewalle, Jason Goeminne, Akram Sayed, Jenthe Mommerency, Renaud Vandenburie en Jelle Hoste voor de jongens. Zoals je kan zien een superteam.
Met deze ploeg zijn ze tweede geworden in de poules, ze moesten enkel de duimen leggen tegen een sterk nederlands team.
Uiteindelijk hebben ze mogen strijden voor de derde plaats tegen thuisploeg Hooglede, waar ze hebben verloren. Toch een mooie 4e plaats als resultaat.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten