zondag 5 maart 2017

Internationaal tornooi Ingelmunster

Vandaag was het ons eigen tornooi in de sporthal van Ingelmunster. Een sterk bezet tornooi met deelnemers uit verschillende Europese landen, uitgevochten op 7 matten.
Uiteraard waren veel van onze eigen judoka's van de partij.

U15 jongens
- In de categorie -46 stootte Ward Houthoofd door tot de finale, waarin hij de duimen moest leggen tegen Gheron Lecompte. Een mooie zilveren medaille.
Ook proficiat aan Mathis De Leersnijder en Niels Misselyn voor jullie deelname, volgend jaar gaan we er weer voor !

U18 meisjes
- In de -57 kg stoomde Celine Dejaeghere door tot in de finale en daar pakte ze de gouden plak.

U18 jongens
- In de -50kg moest Bo Delbecque het opnemen tegen 3 tegenkandidaten en won hier mooi 2 duels waardoor hij een tweede plaats pakt.
- In de -55kg hebben we Alexander Beggia, die mooi 3 wedstrijden op rij won en zo de gouden medaille mee naar huis mocht nemen.
- In de -60kg hebben we maar liefst 3 judokas's met Michiel Naert, Jonas Vandewalle en Jarne Duyck. Alle drie eindigden ze op het podium. Jarne goud, Michiel zilver en Jonas brons.
- In de -66kg zijn we ook met 3. Aloïs Ingelbert, Sven Vandekerckhove en Miguel Verfaillie. Aloïs en Miguel mochten de finale uitvechten en Aloïs trok hier aan het langste eind.
- In de -73kg vocht Lennard Deboosere enkele mooie kampen en verloor nipt voor de derde plaats. Ook Cédric Dejaeghere geraakt niet tot op het podium. Jason Goeminne echter wel en behaalde een mooie zilveren plak.
- In de -90kg won Dairon Baert al zijn kampen en eindigde hij op een eerste plaats in zijn categorie.

U21+ Heren
- In de categorie -73kg geraakte Hakan Viane niet door zijn eerste kamp.
- In de categorie -81kg waren we met maar liefst 3 judoka's : Niels Duyck, Matthias Degroote en Renaud Vandeburie. Matthias behaalde zilver, Renaud brons en Niels verloor voor de derde plaats.
- Bij de -90kg stoomde Jochen Lamsens door naar de finale waar hij de gouden plak pakte.
- In de -100kg hebben we natuurlijk onze klepper Jelle Hoste die mooi een eerste plaats pakte.
- In de +100kg hebben we onze britse vriend Peter Vincent die zilver pakte.

Proficiat aan alle deelnemers en bedankt aan alle vrijwilligers voor het mooie werk dit weekend.
Op naar volgend jaar waar we er een volledig weekend zullen van maken. Ook de U9-U11-U13 krijgen volgend jaar hun tornooi in Ingelmunster.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten