maandag 12 juni 2017

Venray U10 - U12 - U15

Zoals ieder jaar trokken met de club naar het groot internationaal tornooi van Venray. Dit tornooi is een begrip in de judowereld en clubs van over gans Europa zakken ieder jaar af naar deze nederlans-limburgse stad.

Onze jongsten Sem en Jutta mochten de spits afbijten en stonden goed hun mannetje en vrouwtje waarvan Sem zelfs enkele kon winnen.

Thomas Vannecke die vorig jaar een medaille pakte bij de U12 vocht een schitterend veel belovend parcours! En strandde net buiten het podium en de finalehal. Idem voor onze sterke Emile MerdinTom Vanneste had zijn dag niet, judoka's met veel te lange armen .

Ward Houthoofd ging door het rood en door de muur. Hij won een zestal kampen maar dit begon zijn tol te wegen en eindigde net buiten de medailles.

Ons nieuw beastje in de maak is zeker en vast
Niels Misselyn. In de categorie -50kg als 2de jaar kon hij mooi 2x winnen! Volgend jaar als 3de jaar vecht hij zeker voor de medailles.

We zaten er heel dicht bij, maar net niet.
Alles ligt dicht op elkaar op dat niveau. Wie nog een tandje over heeft, steekt dit bij op training om er volgend jaar zeker te staan! Raad en daad vragen bij de trainers is cruciaal.