zondag 29 oktober 2017

Flanders Cup Lommel U18

Met zes judoka's geselecteerd vandaag, slechts met 2 aan de start op 1 van mooiste en zwaarste tornooien in België!? ... Bo en Jarne verdedigden vandaag Ingelmunster op de tatami.
Bo Delbecque kende de laatste wedstrijden al heel wat tegenslagen maar toonde vandaag eens dat zijn selectie meer dan verdiend is. Hij geraakt vlotjes door zijn poules en wint daarbij van een Nederlander waar hij nog nooit van won. Eerste ronde in de reeks verliest hij heel nipt in golden score, uiteindelijk wordt deze derde en kan Bo niet meer herkansen. Hij heeft duidelijk uit zijn fouten geleerd uit voorbijgaande wedstrijden! Proficiat daarvoor.
Intussen weten we het al dat Jarne Duyck in bloedvorm is en ook vandaag bleek dit opnieuw zo. De ene overwinning na de ander met een fenomenale overwinning in halve finale tegen een beresterke Israëliet. In finale wellicht nog niet helemaal gerecupereerd en gefocust, en gaat daar onderuit met een klem tegen Robin De Laet. Een sterke prestatie als eerste jaar U18. Volledig klaar voor dat BK in Herstal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten