zondag 4 oktober 2015

INTERNATIONAL HAINAUT CUP

Zaterdag 3 oktober was er de International Hainaut Cup, een ranking tornooi voor de U15, "the place to be" voor de klassement spelers.

U15

Dat coach Donaat Vandeburie over een sterke lichting U15 beschikt, werd nog maar eens bewezen op dit sterk bezette tornooi. Sven Vandekerckhove geraakte spijtig genoeg niet door zijn poule. Cedric Dejaegere vocht zich tot in de piramide maar verliest alvorens voor de medailles te kunnen kampen. Jarne Duyck behaalt een zilveren medaille, Jonas Vandewalle en Alois Ingelbert behaalden hun zoveelste gouden plak. Deze laatste 3 doen alweer een goede zaak in het algemeen klassement heren U15 van de VJF waar ze respectievelijk zesde, derde en eerste staan.




U18

Ook een aantal judoka's van de U18 trokken richting Aiseau-Presles. Céline Dejaegere en Phaedra Beggia bij de dames en Miguel Verfaillie bij de heren hadden pech bij de loting en kregen loodzware poules voorgeschoteld. Alle drie wisten ze één kamp te winnen maar dit was niet voldoende om zich te plaatsen voor de piramides.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten