maandag 5 oktober 2015

KEMZEEKSE JUDOTORNOOI en JEUGDTORNOOI OLYMPIA BRUGGE


Op zaterdag 3 oktober organiseerde Judokwai Kemzeke het Kemzeekse judotornooi. Onze Sven Elgers (U13) was er aanwezig en wist er één van zijn kampen te winnen.


Op zondag 4 oktober organiseerde Judoclub Olympia Brugge het "Jeugdtornooi Olympia Brugge". Twee stoere mannen uit de U11, Milo Bossu en Mathis Debaere, behaalden een derde plaats.

Bij de U13 waren er punten te winnen voor de "Beker  van West-Vlaanderen". Sven Elgers, jawel zijn tweede tornooi in een weekend, behaalde een derde plaats, Niels Misselyn en Mathis De Leersnijder vochten zich naar een tweede plaats en Emile Merdin en Alexander Debaere werden eerste.

Onder het motto van "Vroeg begonnen is half gewonnen" doen we langs deze weg een warme oproep aan de ouders van onze jongste judoka's om ze te laten deelnemen aan de tornooien en vijfkampen. Het gaat op die leeftijd nog helemaal niet over het resultaat of het klassement maar over ervaring opdoen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met stress, respect tonen voor tegenstanders en scheidsrechters, ... en vooral vrienden worden om binnen een aantal jaren de kleuren van JC Ingelmunster als één team te verdedigen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten